Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken

Vegetarische maaltijdsalades en dipsausjes

Een salade kan zoveel meer zijn dan wat rauwkost met een vinaigrette. Je leert in deze les volwaardige vegetarische maaltijdsalades met granen, goed verteerbare rauwe en lauwe seizoensgroenten, diverse soorten eiwitten, verse en gedroogde kruiden en verschillende soorten oliën maken.

Je leert van je salades volwaardige op zichzelf staande bereidingen te maken. Er is ook aandacht voor de snijvormen, de kleur en de soorten azijn die kunnen worden gebruikt. Passende sausjes kunnen een salade nog een meerwaarde bezorgen.

Data: Donderdag 20 juni en
Donderdag 27 juni van 19.00 tot 22.00 u.
in Het Applauws, Lauwe
Begeleiding: Peter Vandermeersch, kookschool De Zonnekeuken i.s.m. Avansa Mid- en Zuidwest
Inschrijving: € 68,00

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

van do. 20.06.2024totdo. 27.06.2024
    vegetarische-salade-en-dipsaus-2kl-05012024150732.jpg